pirmdiena, 2017. gada 27. novembris

Karogi, karogi ... <>









 * Darba Balss / 30.03.1966


* Darba Balss / 29.03.1967
🏁🏁🏁

 * Darba Balss / 03.03.1984
🏁🏁🏁
Augstākas prasības pret katru

Nepilnu gadu mūsu kolektīvs strādā kā agrofirma. Nenoliedzami, ka panākumi ir gūti, taču katrai darba uzvarai mēs nepūšam fanfaras, bet vērtējam, kā tā sasniegta, kā atdevusi iztērētos līdzekļus. Varbūt šodien sasniegtais ir tikai kārtīga darba rezultāts, darba, ko netikām paveikuši pirms gadiem sešiem septiņiem. Mēs saprotam, ka augstā atzinība par mūsu darbu ir tikai avanss turpmākajam, ka tālākas robežlīnijas vēl priekšā. Ir jāstrādā vēl ražīgāk, ar pilnu atdevi ikvienam kolektīva loceklim, sākot no dažāda ranga vadītājiem un beidzot ar izpildītāju. Savās sociālistiskajās saistībās par godu Lielā Oktobra 70. gadskārtai esam apņēmušies līdz 7. novembrim izpildīt 12. piecgades divu gadu plānu lauksaimniecības produkcijas pārdošanā valstij, bet līdz gada beigām virs šī plāna pārdot 2180 t piena, 810 t gaļas, 150 t graudu, 300 t kartupeļu un 270 t dārzeņu. Attīstot masu iniciatīvu, centīsimies panākt, lai ikviens strādājošais pārsniegtu arī savu individuālo uzdevumu.

J. Šabads, agrofirmas «Ādaži» preses grupas vadītājs

1987.05.01 Darba Balss (Rīgas rajons)

🏁🏁🏁
* Darba Balss / 27.02.1975
🏁🏁🏁
PIRMĀ VIETA - MŪSU RAJONAM
Pirmdien rajona kultūras namā notika lauksaimniecības darbinieku aktīva sanāksme veltīta republikas - Ministru Padomes, LKP Centrālās Komitejas, Arodbiedrību republikāniskās padomes un LLKJS Centrālās Komitejas ceļojošā Sarkanā karoga pasniegšanai mūsu rajonam par pirmajā pusgadā gūtajiem panākumiem lopkopības produkcijas ražošanā un pārdošanā valstij. Ar sociālistiskās sacensības rezultātiem republikā un turpmākajiem uzdevumiem iepazīstināja LKP Centrālās Komiteias sekretārs V. Čemms. LKP Rīgas rajona komitejas pirmais sekretārs J. Tumovs-Beķis visu klāesošo vārdā pateicās par rajona darbaļaužu veikuma augsto novērtējumu. Viņš pievērsa klātesošo uzmanību šobrīd nozīmīgajiem darbiem, mērķtiecīgai sacensības organizācijai un sabiedrisko organizāciju lomas paaugstināšanai. Ļenina ordeņa kavalieris, Olaines sovhoza traktorists V. Kazakovs pastāstīja, kāds ir saimniecības kolektīva ieguldījums rajona kopējo panākumu pūrā. Rajona saimniecību un sava kolektīva vārdā runāja kolhoza «Ādaži» priekšsēdētājs A. Kauls. 
Rajona sociālistiskās sacensības uzvarētāji, 1. vietas ieguvēji lopkopības produktu ražošanā kolhoza «Ādaži» pārstāvji (no kreisās) galvenais zootehniķis V. Leviuss, kolhoza partijas komitejas sekretāre D.Dzirkale un priekšsēdētājs A.Kauls.

LKP Centrālās Komitejas sekretārs V. Čemms
pasniedz ceļojošo Sarkano karogu J. Tumovam—Beķim

PIRMĀ VIETA – MŪSU RAJONAM
1975.08.14 Darba Balss (Rīgas rajons)
Lapa, O
.

🏁🏁🏁






 


==

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru