ceturtdiena, 2017. gada 14. decembris

Ivars Muzikants ^


tautsaimniecības ekonomists, 
privātuzņēmuma vadītājs

Ivars Muzikants ir dzimis Rīgā 1941.gadā. Mācījies Rīgas 4.vidusskolā, bet no 4.klases pārgājis uz Rīgas 5.vidusskolu. Pēc tās pabeigšanas studējis Latvijas Valsts universitātes Ekonomikas fakultātē un to beidzis, pēc izglītības ir tautsaimniecības ekonomists.

Vēl pirms Universitātes beigšanas, viņš strādāja Rīgas rajona Lauksaimniecības pārvaldē, pēc tam kolhozā “Mārupe”. Ir dienējis obligātajā karadienestā, pēc dienesta viņu rekomendēja darbam Ādažos. Ivars Muzikants Ādažos nokļuva 1970.gadā, un šeit ir nostrādājis vairāk kā 30 gadu. Pašlaik Ivars Muzikants ir pārtikas ražošanas SIA “Latfood” ģenerāldirektors.

Runājot par 90.gadu sākumā izveidotā uzņēmuma “Latfood” sasniegumiem, viņš atzīmē, ka “Latfood” ar savu galveno produktu - sāļajām uzkodām (jeb čipsiem) - bija, ir un cer būt par līderiem Latvijas un Baltijas tirgū. Par citiem sasniegumiem Ivars Muzikants gribētu teikt tā: “Paldies Dievam, mēs esam spējuši sevi sakopt un izskatīties labi uz visu pārējo uzņēmuma fona ne tikai Ādažos, bet arī starp pārtikas uzņēmumiem Latvijā, līdz ar to es teiktu, ka šie ir mūsu būtiskākie sasniegumi.”

Precējies. Ir divi dēli, kuri strādā pārdošanas biznesā. Viens ir “Latfood” produkcijas pārdošanas vadītājs Latvijā, bet otrs – Baltijā. 

2002.gada aprīlī

*Sagatavoja 11. A klases skolnieks Raitis Marcinkevičs
Konsultante – pedagoģe Edīte Kāne



Ivars Muzikants

-

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru