ceturtdiena, 2019. gada 17. oktobris

Pasaku valstība <>

Pirmsskolas izglītības iestāde „PASAKU VALSTĪBA”

Privātā pirmsskolas izglītības iestāde „PASAKU VALSTĪBA” darbojas kopš 2007.gada 1.jūlija. Izglītības iestādes mērķis ir veicināt bērna vispusīgu un harmonisku attīstību, ievērojot  viņa attīstības likumsakarības un vajadzības, individuālajā un sabiedriskajā dzīvē nepieciešamās zināšanas, prasmes un attieksmes, tādējādi mērķtiecīgi nodrošinot bērnam iespēju sagatavoties pamatizglītības apguvei.

Mācību darbs ir orientēts uz procesu, radot vēlmi un motivāciju bērnam pašam izzināt pasauli – caur rotaļām, aktivitātēm, pasakām, spēlēm, eksperimentiem. Mūsu kopīgais mērķis meklēt ceļu, lai bērniņam palīdzētu  iejusties citu bērnu vidū,būt vienam no mums – gaidītam, cienītam un mīlētam.

Uzņemam bērniņus no 1.6.g.v.Iestādē darbojas 6 grupiņas. „Zaķīšu „grupiņā integrējam logopēdiskos bērniņus papildus nodrošinot viņiem speciālistu konsultācijas. „Pūcīšu” grupiņā darbojas pedagogi ar monterosi metodēm. Īpašu vērību vēršam uz kvalitatīvu bērna sagatavošanu skolai, tādejādi nodrošinot indivuduālu sagatavošanu katram bērnam.

 Iestādē norit sekojoši pulciņi:

- HIP HOP dejas;
- Keramikas pulciņš;
- Angļu valoda;
- Krievu valoda;
- Kristīgā mācība;
- Ritmika;

Ciemojamies Ministru Kabinetā



Iepazīstam karavīra profesiju

Izlaidums  /  2013

Koncerts

Mārtiņdiena

Pašu gatavots cienasts






Sporta svētki





Sakopsim Ādažus




=

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru